Despre noi

Fima a fost infintata in 2005 inregistrata la Reg. Comertului cu nr J01/203/2005. Forma de organizare juridica este de societate cu raspundere limitata avand ca obiect de activitate fabricarea produselor din hartie si carton pentru uz gospodaresc avand capital integral romanesc. Sediul societatii se afla in Loc. Vinerea str.Vadului nr.12 Jud. Alba.

Gradual societatea s-a dezvoltat constant si gama de hartie s-a diversificat continu.Societatea are o echipa tanara si ambitioasa formata din 17 angajati,punand accent in special pe promtitudine si seriozitate.

Structura societatii, flexibilitatea si diversificarea produselor,permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei romanesti.Una din principalele misiuni ale societatii,este de a indeplini obiectivele clientilor prin calitatea superioara oferita de preturi minime.

Piata de desfacere a produselor s-a dezvoltat foarte mult,in prezent firma distribuindu-si produsele in diverse magazine din tara.

Produsele principale ale firmei sunt hartie igienica si role de bucatarie.

Marca si-a capatat pe parcursul timpului un binecunoscut renume bazat pe calitate si preturi acceptabile, societatea inregistrand cresteri de la an la an.


Galerie foto